Back to business

Jeetje wat is er veel gebeurd de afgelopen tijd! De trouwe blogvolgers zullen wel gedacht hebben, wat is het stil.. Ik ben jullie een verantwoording verschuldigd:

Nya Interieurontwerp newborn Tijntje

It’s a girl

Medio oktober vorig jaar kwamen we erachter dat ik zwanger was. Yes, eindelijk! Hier hadden we al zo lang naartoe geleefd en nu was het dan eindelijk zover. Maar… vanaf de vijfde zwangerschapsweek begon de ellende, want zo kan ik het wel noemen. Mijn lijf had blijkbaar voldoende energie voor de baby, maar daarnaast geen extra’s meer over. Ik werd verschrikkelijk ziek en werd daardoor gedwongen om t/m week 20 (!!) op de bank of in bed door te brengen.

Na deze periode moest mijn conditie weer voorzichtig opgebouwd worden en tegen week 35 aan was ik topfit! Fijn, eindelijk genieten van dit bijzondere moment in je leven. We hebben op het nippertje nog een paar laatste klusjes kunnen afronden, maar hebben ook lekker genoten van het zonnetje en het niets doen.

En opeens was het zover. Op de avond dat wij met elkaar afspraken om de dag erna als laatste klusje de kast in de woonkamer af te maken, maakte ons meisje ons duidelijk dat ze eraan zou komen. Een dag voor de uitgerekende datum. Spannend!!

Het resultaat: Een ontzettend mooi en pittig ding, geboren op Vaderdag! Wij hebben haar Tijn Wilhelmina Jana genoemd; naar haar opa’s (Wilhelmus Johannes en Adrianus). Inmiddels is ze alweer drie maanden oud en begint ze een beetje haar weg te vinden op deze wereld.

Nya Interieurontwerp Tijn twee maanden

Back to work

En dan is het weer tijd om aan de slag te gaan na een periode van intensief zorgen voor de kleine dame. Heel gek om weer je oude ik te kunnen zijn op deze werkdagen. Opeens is het weer rustig, geen flesjes opwarmen, spuugdoekjes, luiers, gekke stemmetjes en ga zo maar door. Heerlijk die rust en toch ook heel fijn om haar aan het eind van de dag weer op te mogen halen. Grappig hoe zich dat ontwikkelt.

Inmiddels staat mijn agenda weer bomvol met oriënterende gesprekken, lopende opdrachten van voor/tijdens de zwangerschap welke binnenkort weer opgepakt zullen worden, super leuke nieuwe opdrachten, bestaande en nieuwe samenwerkingen, een aantal upgrades binnen het bedrijf en ga zo maar door.

Met andere woorden, het gaat top en ik heb er zin in!

Nya Interieurontwerp babykamer krukje Elements Optimal en behang Snijder & Co

What to expect

Op het blog blijf ik het e.e.a. met jullie delen. Houd daarom de Facebookpagina in de gaten. Daarnaast post ik op Instagram ook regelmatig foto’s van ontwikkelingen rondom mijn werkzaamheden of persoonlijke leven. Zo hoop ik een beetje het gevoel over te brengen m.b.t. mijn manier van werken en leven.

O ja, houden jullie het VT Wonen magazine van 23 september 2017 in de gaten?! (Hierover later meer)