Celebrate

De komende periode zullen er een aantal dingen gaan veranderen op de site, maar ook achter de schermen. Zo vertelde ik jullie bijvoorbeeld twee weken terug al dat de frequentie van het plaatsen van mijn blog aangepast is. De reden hiervoor is dat het aantal particuliere en zakelijke adviezen, plus alle overige afspraken flink gestegen zijn de afgelopen tijd. Super gaaf toch?!

Uiteraard blijf ik graag dingen met jullie delen, zoals de producten van Goodie Goodness, leuke en/of interessante informatie of persoonlijke favorieten.

Deze week is Goodie Goodness weer aan de beurt met een box vol met producten uit het assortiment van Engel. celebrate life. En laat dit nu net een spreuk zijn die mij persoonlijk raakt en kort geleden liet beseffen dat de dingen ook werkelijk gevierd mogen worden.

De inhoud is daarom ook een vrolijk gekleurd feestje, zonder al te druk en aanwezig te zijn.

Wat mij het eerst in het oog springt zijn de bamboe bordjes, waar we er thuis ook al een aantal van hebben. Bamboe is een snelgroeiend natuurproduct en 100% biologisch afbreekbaar en dus duurzaam. Wat mij daarnaast zo aanspreekt aan de bordjes is de eenvoudige vormgeving in combinatie met vrolijke pastelkleurige printjes. Zelfs (of naar mijn mening JUIST) in combinatie met ander neutraal servies is het echt een feestje om op tafel te hebben.

Limonaderietjes kunnen natuurlijk niet ontbreken op zo’n vrolijk feestje. Dromen jullie met mij mee? Even terug naar afgelopen zondag in het zonnetje? Heerlijk onderuit met een koud drankje naast ons op tafel. Laat die lentezon maar komen, wij maken het helemaal af met gezellige papieren rietjes!

Ik heb het al vaker gezegd: Een kaartje ontvangen (en versturen) blijft leuk. Helemaal in dit digitale tijdperk waar veel berichten online verzonden worden. Het is een kleine moeite met een groot gebaar. En ja, ook ik wil dit –nog steeds- regelmatiger doen en vergeet het dan alsnog wel eens.
Vergeten lukt toch bijna niet bij het zien van deze kaarten? De kleuren, strakke lijnen gecombineerd met gezellige stippen en lettertype, I LOVE IT!

Ben jij ook benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn? Kijk dan net als ik snel op de site van Engel.celebrate life.

Happy celebration!