DIY verf

De lente is begonnen. Merken jullie ook dat je helemaal vrolijk wordt van de zon? Ok, af en toe een regenbuitje tussendoor, maar zodra de wolken wegtrekken en die heerlijk warme zonnestralen de grond weer bereiken is dat weer helemaal goedgemaakt.

In huis pronken de vrolijke bosjes bloemen en planten week na week. Elke keer is het weer een groot feest, maar welke vaas of pot kies je hier nu bij uit? Ik merk dat ik regelmatig terugval op mijn favorieten, maar probeer ook af te wisselen.

Deze week maakte ik in een oogwenk van een standaard vaas en pot een mooie, maar rustige eyecatcher door er een likje verf aan toe te voegen.

Zoals jullie weten werk ik nauw samen met het verfmerk Pure & Original. De verf die zij leveren is niet alleen mooi, maar ook nog eens veelzijdig. Zo kun je bijna ieder gewenste uitstraling bereiken met de diverse soorten verf.
Strak met de Classico krijtverf, landelijk met de Fresco kalkverf of een stoere betonlook met de Marrakech Walls. Daarnaast zijn er nog veel meer opties, dus neem zeker even een kijkje.

Op onderstaande foto’s zie je het resultaat van mijn DIY-projectje. Hierbij werk ik met eerder verkregen proefpotjes Classico krijtverf. Deze kleuren herken je wellicht dus al, maar nog niet toegepast in deze vorm.

Let op: Het verven van de vaas (glas) is een experiment en in principe geen ideale ondergrond voor de verf. Omdat de vaas anders toch in een hoekje zou blijven staan, wilde ik wel een poging wagen.

De terracotta voet van de stolp daarentegen is de perfecte basis voor de hechting van de verf. Deze geeft naar mijn mening ook het mooiste resultaat en laat de verf precies zo uitkomen waarvoor hij bedoeld is.

Tip: Mocht je beide oppervlakken goed af willen nemen, gebruik dan ook de Dead Flat Eco Sealer.

Nya Interieurontwerp Pure and Original Classico Chalkpaint Color Oyster Grey Studio Oliver Gustav
Nya Interieurontwerp Pure and Original Fresco Limepaint @ Libertine Norway
Nya Interieurontwerp Pure and Original Marrakech Walls Color River Silt Cred. In_Ex createurs

Muuto

En mocht je nu geen zin hebben zelf aan de slag te gaan… Deze vind ik zo geweldig: De Muuto Elevated vaas van Thomas Bentzen! Kies een kleur welke het beste past bij jou interieur om de bloemen er elke week weer helemaal uit te laten springen!

Nya Interieurontwerp Elevated Vaas Muuto grijs