DIY

De zomerperiode is aangebroken. Veel mensen vertrekken naar de zon, of hebben de ‘relax-knop’ inmiddels ingeschakeld. Heerlijk bijtanken, genieten van de vrije uurtjes of een gezellig dagje uit.
Zelf ben ik komende 4 weken te vinden bij Van der Goes Wonen en Slapen in Nootdorp, dus mocht je nog ergens naar op zoek zijn: je bent van harte welkom! Daarnaast gaat het klussen ook gestaag verder en begint het huis steeds mooiere vormen aan te nemen. En uiteraard gaat ook mijn ‘relax-knop’ aan tijdens mijn vrije uurtjes.

Een van die ontspanmomenten is het uitpakken van de nieuwe Goodie Goodness box, welke ook deze maand weer trouw op mijn mat verscheen. Naast lekker uitslapen, alles op het gemakje (tranquilo) doen en genieten van de vrije uurtjes, vind ik mijn ontspanning ook in het creatief bezig zijn door middel van denken en doen. Vooral in, maar ook om het huis. Na het openen van de box wist ik daarom direct wat ik deze week op het blog wilde schrijven: een leuke zelfmaker, oftewel Do It Yourself. Een leuke bezigheid tijdens deze -voor velen- vakantieperiode!

Deze DIY’s vond ik een tijdje terug op Pinterest en leken mij leuk om met jullie te delen in deze ‘zomerse’ periode:

Nya Interieurontwerp DIY homeyohmy.com

AIRPLANT

Een eenvoudig, maar o-zo-leuk DIY projectje. Vrolijk je kamer op met een aantal luchtplantjes.

Nya Interieurontwerp DIY zanaproducts.co.za

KOPER

Mooie woontijdschriften mogen gezien worden, maar liever niet in de weg liggen. Met dit stoere koperen tijdschriftenrek berg je ze netjes op, maar kun je toch nog genieten van alle leuke wooninspiratie.

Nya Interieurontwerp DIY sugarandcloth.com

DUBBELE BODEM

Deze gave bijzettafel met dubbele bodem is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher. Kies een kleur die het beste bij jou en je interieur past, zodat er eenheid ontstaat.

Nya Interieurontwerp DIY 2 abeautifulmess.typepad.com

GEOMETRIE

Iedereen kijkt wel een aantal keer per dag in de spiegel. Hoe gaaf is het als je deze spiegel zelf gemaakt hebt en dus one-of-a-kind is?!

Jullie zijn vast benieuwd wat er ik in de box aantrof deze maand! Hieronder kort iets over de ontwerpers en hun producten:

Nya Interieurontwerp Goodie Goodness Instagram Allerlievelings.nl
Nya Interieurontwerp Goodie Goodness Orskov.com

ALLERLIEVELINGS

Allerlievelings is van de goede vriendinnen Laura en Nanette. Op de eerste Koningsdag zijn zij hun droom gestart in een gehuurde kraam.Vanaf dat moment zijn zij deze verder uit gaan breiden, wat heeft gezorgd dat hun webshop met zelfontworpen producten nu online staat. Dat het twee creatieve dames zijn is een ding dat zeker is, want naast deze producten hebben zij ook hun eigen huisstijl, verpakkingen, logo en site ontworpen.

ORSKOV&CO

Vanaf 1953 streeft het familiebedrijf Orskov&Co naar eenvoudige en functionele producten. Hiervoor werken zij samen met bekende en minder bekende ontwerpers. Kwaliteit en lange levensduur staan voorop, wat o.a. inhoudt dat zij werken met producten die zij goed kennen, zoals textiel, leer, hout, glas en melamine. Een bedrijf dat gaat voor ‘nieuwe designklassiekers’ en vreugde in het dagelijks leven.

Uit de box kwam een gave handgemaakte ketting van Allerlievelings en een leuke String Bag van Orskov&Co.