Judging

Genieten jullie ook zo van dat heerlijke zonnetje? Ik kan er echt zo van opkikkeren! Afgelopen weekend heb ik er na twee leuke ‘Designer Days’ bij Keukenmaxx nog even heerlijk van kunnen genieten.
Dit sfeertje zorgt er bij ons thuis ook voor dat we met de tuin aan de slag willen. Zoals jullie wellicht weten zijn wij binnenshuis in grote lijnen klaar, maar is er buiten nog vrij weinig gebeurd. Komende maanden gaat hier dus verandering in komen, leuk!

Dit groene onderwerp zorgt direct voor een mooie koppeling tussen mijn belevenis deze week. Wat dat is, lees je hieronder.

Nya Interieurontwerp Out of the Vase 2015

Enjoy

Kunnen jullie nog mijn deelname aan de internationale wedstrijd ‘Out of the Vase’ herinneren afgelopen november? Ik representeerde hierin het snijbloemenbedrijf Hamifleurs en tegelijkertijd ook Nederland.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en hebben we alle gekte rondom de ‘real life competition’ weer een beetje kunnen laten bezinken. Ik kijk erop terug als een onwijs gave periode, waar ik in sneltreinvaart veel geleerd heb over snijbloemen en het gehele proces hierachter. Wat ik vooral leuk vind is dat ik vanaf dat moment ook echt anders ben gaan kijken naar bloemen en er meer van geniet.

Zo waren er voorheen weken dat we soms geen bloemen in huis hadden. Tegenwoordig pronkt er elke week een mooie, moderne bos bloemen op tafel. Dit komt onder andere doordat we samen met de buren een conceptje opgesteld hebben om 1 voor 1 in samenwerking met de bloemist een hippe bos samen te stellen met bloemen waar wij vrolijk van worden. Zo fleurt het ons huis op en is het tot nu toe elke keer een aangename verrassing als de ander weer een mooie creatie aan de voordeur komt bezorgen.

Nya Interieurontwerp Out of the Vase 2015 working

And the winner is…

Mijn terugblik naar Out of the Vase was uiteraard niet voor niets. Mijn belevenis van deze week heeft hier alles mee te maken. Op dit moment vindt er weer eenzelfde wedstrijd plaats. Deze keer is er uiteraard een nieuw team deelnemers geselecteerd, maar heb ik het voorrecht om te jureren.

En laat deze ‘judging day’ nu net vandaag zijn. Tussen 13.00 en 16.00 uur worden de stemmen uitgebracht. De organisatie kennende zal er wel weer een spetterende show aan vast zitten wat betreft de bekendmaking. Zodra hier meer over bekend zal ik dit uiteraard laten weten.

Nya Interieurontwerp Out of the Vase 2015 flowers

Pics

Hieronder nog een paar plaatjes van een aantal maanden terug. Geniet ervan!

Ik ga nu snel mijn stem uitbrengen.