Moederdag tip

Wat een weekend hebben we achter ons! Naast het doorbrengen van een zonnige Koningsdag met een deel van mijn Franse familie, hebben wij voorafgaand namelijk ook nog een familieweekend in Caribische sferen gehad. Met een flinke club een weekend in Renesse. Vol vreugde en gekkigheid, maar ook emoties, omdat het gemis nog zo enorm groot is en die lach en traan toch wel heel dicht bij elkaar liggen.

En van alle bijzondere en mooie momenten maken we weer de stap naar het ‘gewone’ leven.

In de blogpost van deze week wil ik namelijk (ondanks een uitgelopen planning) de aandacht vestigen aan het Goodie Goodness pakket van afgelopen maand, met daarin een leuke moederdagtip!

Laat ik beginnen met het ‘superpower notebook’ en de ‘transfer stickers’ van Mr. Wonderful. De ontwerpers zijn niet alleen een creatief duo, maar ook privé een stel. Optimisme en een leuke tijd willen hebben staat centraal in het ontwerp. Leuke ideeën en vrolijke spreuken zijn kenmerkend.
Het notebook is uiteraard bedoeld voor al je aantekeningen, krabbels en wat je nog meer bedenkt. De transfer stickers worden geleverd met een houten stokje, zodat deze eenvoudig van het stickerpapier over te brengen zijn op een papieroppervlak waar jij maar wilt. Naast deze producten is er nog veel meer leuks te vinden op hun website. En mocht je net als ik ook familie in Frankrijk hebben wonen, de producten zijn in meerdere talen leverbaar.

Studio Stationery is een Nederlands goedje, ontworpen door Elma en Anke. Zij hebben een setje kaarten en potloden aan de box toegevoegd. Hun ontwerpen worden gekenmerkt door vrolijke kleuren en printjes. Gegarandeerd succes dus mocht je een kaartje op je mat vinden van deze dames. En o ja, zeker leuk om te weten: mocht je gecharmeerd zijn van deze printjes, neem dan ook even een kijkje op hun site. Je kunt daar o.a. een aantal van deze vrolijke printjes gratis downloaden!

En hier de TIP:
Speciaal voor moederdag heeft Goodie Goodness een heus verwenpakket samengesteld, met daarin diverse leuke en lekkere goedjes en nog een extra verrassing.
Dus mocht je nog niets bedacht hebben voor 10 mei…

(Ook leuk: de nieuwe box komt er alweer bijna aan!)

Nya Interieurontwerp Mr Wonderful shop
Nya Interieurontwerp Studio Stationery bij Tica2