Vrolijk Pasen

Genieten jullie ook zo lekker van het Paasweekend? Zelf geef ik nog een advies op locatie en heb de rest van de dagen gereserveerd om gezellig door te brengen met familie en vrienden.

Ben je nog op zoek naar een creatieve en vooral vrolijke bezigheid voor deze dagen? Met de verf van Pure & Original kun je zoveel leuke dingen doen. Ga aan de slag met je favoriete kleur om een wand mee op te frissen of je meubels een nieuw jasje te geven.

Nya Interieurontwerp Vrolijk Pasen Pure & Original verf eieren1

Zelf heb ik deze week het huis nog een beetje versierd voor Pasen. Met proefpotjes Classico krijtverf van Pure & Original schilderde ik gekookte eieren. Heel eenvoudig en na lange tijd ook weer eens leuk om te doen. Doe het zelf of gezellig samen met de kinderen.

Ik kookte de eieren, maakte ze goed schoon met een schuursponsje en gaf ze een boost met Classico krijtverf. De één werd helemaal geschilderd en de ander kreeg daarnaast nog een leuke tekst of patroon. Mooi in een schaal op tafel of in een glazen stolp.

Nya Interieurontwerp Vrolijk Pasen Pure & Original verf1

Ook enthousiast geworden? Kook een paar eieren en duik dan snel even de kast in op zoek naar kwasten, een schuursponsje en tape. Bekijk de video om te zien hoe ik dat deed.

Mocht je twijfelen over het gebruik van een bepaalde kleur, dan zijn de samples ideaal om mee aan de slag te gaan. Zo kun je niet alleen wennen aan de verf, maar durf ik te wedden dat je direct verliefd wordt op het mooie resultaat van deze verf.

Gebruikte kleuren: Skin Powder, Warm White, Burned Sand, Barbados Blue en Bohemian.

VROLIJK PASEN!