Werkwijze

WIJ KUNNEN U HELPEN

Bij een ontwerpproces komt veel kijken. Wij helpen u graag ontzorgen. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen als opdrachtgever – zowel zakelijk als privé – wordt een plan opgesteld naar aanleiding van uw behoeften.

ONTWERP | ADVIES | STYLING | REALISATIE

Bent u op zoek naar een totaalconcept voor uw woning of werkruimte? Interieurwensen zijn voor iedereen persoonlijk en wij spelen daarop in. Denk aan maatwerk oplossingen, een sfeervol en stijlvol interieurplan, esthetische en kwalitatief goede afwerkingen en een evenwichtige omgeving.

De daarop volgende fase is het realiseren van de plannen. De diverse stappen worden overlegd, ingepland en uitgezet. Er zal gebruik gemaakt worden van het betrouwbare netwerk van Nya Interieurontwerp, een zorgvuldig samengesteld ‘team’ professionals.

Bent u benieuwd hoe we dit realiseren? Bekijk dan de verschillende stappen hieronder.

BLOG

Opvallen (met uw designproduct) tussen de rest is erg belangrijk, maar vergt veel tijd. Door dit uit handen te geven voorkomt u dat dit stukje marketing blijft liggen. Binnen de huidige maatschappij in het belang van blogs en inspiratieposts niet meer weg te denken.

Vergroot uw online zichtbaarheid door het plaatsen van inspirerende posts waarin het weggeven van kennis en ervaringen niet alleen waardevol is voor uw huidige en potentiële klanten, maar ook zorgt voor een positieve feedback op uw product of dienst dat online eenvoudig terug te vinden is op het web door deze op meerdere sociale kanalen te delen.

Bent u benieuwd hoe we dit realiseren? Bekijk dan de verschillende stappen hieronder.

 • Oriënterend gesprek

  Elk project starten we met een vrijblijvend, oriënterend gesprek op locatie.
  Hierin kunt u aangeven wat uw wensen zijn en beslissen we gezamenlijk welke stappen er ondernomen zullen worden.

  Is deze locatie buiten een straal van 5 km van Delft, dan worden kosten berekend. Bij aanvang van de uit te voeren opdracht, worden de kosten van dit gesprek in mindering gebracht op de factuur.

 • Ontwerp

  De punten uit het oriënterend gesprek worden uitgewerkt in een voorstel. Deze wordt overlegd en na goedkeuring meegenomen in het ontwerpplan.

  Een 2D of 3D ontwerpplan bestaat uit de volgende elementen:
  – Plattegronden inclusief indelingsvoorstellen
  – Kleur- en materialenplan
  – Meubelplan
  – Verlichtingsplan
  – Diverse mondelinge onderbouwingen en tips

 • Uitvoering

  Middels de contacten die Nya Interieurontwerp voor u geselecteerd heeft op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen de vervolgstappen ingepland worden om de uitvoering zorgeloos te laten verlopen.

 • Personal shopping

  Mocht u twijfels hebben over uw toekomstige aankopen of behoefte hebben aan aankoopbegeleiding, dan bent u aan het goede adres.
  Desgewenst worden inkopen voor u uitgevoerd. Deze worden op voorhand op basis van sfeerbeelden met u besproken.

 • Styling

  Uw interieur wordt evenwichtig ingedeeld en ge(re)styled. Over het algemeen naar aanleiding van een uitgebracht ontwerp en/of het personal shopping pakket.

 • Maatwerk

  Ontwerpen, adviseren en stylen is maatwerk. Uiteraard wordt per klant gekeken naar de situatie en behoeften en op basis daarvan een pakket samengesteld.

  Tijdens de uitvoering van een opdracht kan het voorkomen dat u meerwerk wil laten verrichten. Het uurtarief zal daarin meegerekend worden.

 • Kilometervergoeding

  Per gereden kilometer vragen wij een vergoeding. Is deze locatie buiten een straal van 5 kilometer van ons adres is Delft, dan wordt reistijdvergoeding doorberekend.

nya-interieurontwerp-zwarte-veren
 • Oriënterend gesprek

  Iedere opdracht starten we met een vrijblijvend, oriënterend telefonisch gesprek of contact via de mail.
  Hierin kunt u aangeven wat uw wensen zijn en beslissen we gezamenlijk welke stappen er ondernomen zullen worden.

  Wanneer locatiebezoek gewenst is, worden kosten berekend.

 • Vervolggesprek

  De punten uit het oriënterend gesprek worden uitgewerkt in een voorstel met bijbehorende afspraken. Deze worden overlegd en na goedkeuring meegenomen in het proces.

  Te denken valt aan:
  – Plaatsingsfrequentie
  – Kanalen
  – Aantal woorden per post
  – Doelgroep
  – Onderwerpen
  – Beeldmateriaal
  – Tarieven

 • Blog

  Op basis van de gemaakte afspraken, ervaringen en kennis worden het blog en de vervolgstappen ingepland om de plaatsing hiervan voorspoedig te laten verlopen.

 • Fotografie / beeldmateriaal

  De eerste indruk van uw designproduct of dienst wordt tegenwoordig veelal opgedaan op het internet. De presentatie hiervan middels foto en/of video is daarom uitermate belangrijk. Dit is wellicht het eerste moment voor de potentiële koper om een beslissing te nemen: wel of geen interesse?

  Combineer styling en fotografie met elkaar, zodat de sterke punten van uw designproduct of dienst naar voren worden gebracht.

 • Maatwerk

  Schrijven en daarbij ontwerpen, adviseren, stylen en inspireren is maatwerk. Uiteraard wordt per klant gekeken naar de vraag en behoeften en op basis daarvan een pakket samengesteld.

  Tijdens de uitvoering van een opdracht kan het voorkomen dat u meerwerk wil laten verrichten. Het uurtarief zal daarin meegerekend worden.

 • Kilometervergoeding

  Per gereden kilometer vragen wij een vergoeding. Is deze locatie buiten een straal van 5 kilometer van ons adres is Delft, dan wordt reistijdvergoeding doorberekend.

SUCCESFACTOR, WELBEVINDEN, UITSTRALING

‘Gemiddeld brengen we 90% van ons leven binnen door. De omgevingen binnen gebouwen zijn dus belangrijk voor ons. Ze hebben effect op hoe we onze tijd doorbrengen, hoe we ons voelen, hoe gezond we zijn, etc.’

De keuze voor de juiste kleuren, materialen en verlichting zijn van essentieel belang. Niet alleen thuis, maar ook op het werk en buiten de deur. Zij hebben invloed op ons welbevinden, onze emoties en het tot leven brengen van een ruimte. Het is daarom belangrijk dat iedere plek zijn eigen sfeerbeleving kent, afgestemd op betreffende werk- en/of leefkwaliteit.

Bij Nya Interieurontwerp houden we rekening met uw welbevinden en dat van uw omgeving. We zorgen voor een uitgebalanceerd ontwerp, advies of styling, waarbij de functies van de ruimten niet uit het oog verloren worden.

De succesfactor van uw onderneming en uw persoonlijke fysiologisch functioneren beginnen bij een juiste uitstraling.

COMMUNICEREN, VISUALISEREN, TRENDS VOLGEN

‘Elke maand lezen miljoenen mensen blogs. In een periode waar mensen de helft van hun tijd online spenderen is het belangrijk een rol te spelen in inspirerende content.’

De consument geeft de voorkeur om een bedrijf te leren kennen via een artikel in plaats van een advertentie. Ongeveer 90% van de informatie die wij tot ons nemen is visueel. Een goed gepresenteerd product is daardoor een pre.

Voor het schrijven van blogs en/of het aanleveren van bijpassend fotomateriaal bent u bij Nya Interieurontwerp aan het goede adres. Wij houden rekening met uw wensen en hebben een frisse kijk op uw product. Zo verwerken wij de huidige trends in het blog en zorgen wij dat de consument geïnformeerd en geënthousiasmeerd wordt. Door middel van fotostyling wordt uw product in een herkenbare omgeving weergegeven als verlengstuk van het artikel.