Werkwijze

WIJ KUNNEN U HELPEN

Bij een ontwerpproces komt veel kijken. Wij helpen u graag ontzorgen. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen als opdrachtgever – zowel zakelijk als privé – wordt een plan opgesteld naar aanleiding van uw behoeften.

ONTWERP | ADVIES | STYLING

Bent u op zoek naar een totaalconcept voor uw woning of werkruimte? Hecht u ook zoveel waarde aan maatwerk oplossingen? Zoekt u naar een sfeer- en stijlvol interieurplan? Wordt u ook gelukkig van kwalitatief goede en mooie afwerkingen en verlangt u naar een evenwichtige omgeving?
Interieurontwerp, -styling en -advies is voor iedereen persoonlijk en wij spelen daarop in. Bent u benieuwd wat het beste bij u past, bekijk dan hieronder de diverse opties.

BLOGGEN

Heeft u een nieuw interieurproduct dat u onder de aandacht wil brengen? Vindt u het delen van kennis waardevol voor uw klanten? Wilt u door middel van inspirerende teksten en foto’s meer klanten naar uw woonwinkel trekken? Hecht u ook veel waarde aan een positieve feedback op uw designproduct en bent u zich bewust van het positieve belang van blogs binnen de huidige maatschappij? Laat u dan inspireren op het blog en neem contact met ons op.

VERKOOPSTYLING

Bent u van plan uw – leegstaande – woning of pand te koop aan te bieden en wilt u opvallen tussen het huidige huizenaanbod, een optimale presentatie en verkopen tegen de beste prijs?
Of heeft u uw woning of pand reeds te koop aangeboden, maar komen er weinig tot geen kijkers? Wilt u uw overweging tot prijsdaling nog even uitstellen en bent u bereid volgens de hands-on aanpak alsnog dat positieve resultaat te bereiken? Ontdek welke mogelijkheden er zijn.

 • Oriënterend gesprek

  Elk project starten we met een vrijblijvend, oriënterend gesprek bij u thuis of op locatie.
  Hierin kunt u aangeven wat uw wensen zijn en beslissen we gezamenlijk welke stappen er ondernomen zullen worden.

  Woont u buiten een straal van 5 km van Delft, dan worden extra kosten berekend. Bij aanvang van de uit te voeren opdracht, worden de kosten van dit gesprek in mindering gebracht op de factuur.

 • Ontwerp

  De punten uit het oriënterend gesprek worden uitgewerkt in een voorstel. Deze wordt overlegd en na goedkeuring meegenomen in het ontwerpplan.

  Een ontwerpplan bestaat uit de volgende elementen:
  – Plattegronden inclusief indelingsvoorstellen
  – Kleur- en materialenplan
  – Meubelplan
  – Verlichtingsplan
  – Diverse onderbouwingen en tips
  (- Eventuele 3D inkijkjes ter verduidelijking)

 • Uitvoering

  Middels de contacten die Nya Interieurontwerp voor u geselecteerd heeft op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen de vervolgstappen ingepland worden om de uitvoering zorgeloos te laten verlopen.

 • Personal shopping

  Mocht u twijfels hebben over uw toekomstige aankopen, of behoefte hebben aan aankoopbegeleiding, dan bent u aan het goede adres.
  Desgewenst worden inkopen voor de eindstyling voor u uitgevoerd. Deze worden op voorhand middels sfeerbeelden met u besproken.

 • Styling

  Uw interieur wordt evenwichtig ingedeeld en ge(re)styled. Over het algemeen naar aanleiding van een uitgebracht ontwerp en/of het personal shopping pakket.

 • Maatwerk

  Ontwerpen, adviseren en stylen is maatwerk. Uiteraard wordt per klant gekeken naar de vraag en behoeften en op basis daarvan een pakket samengesteld.

  Tijdens een opdracht kan het voorkomen dat u oriënterend meerwerk wil laten verrichten. Het uurtarief zal daarin meegerekend worden.

 • Kilometervergoeding

  Per gereden kilometer vragen wij een vergoeding. Bij een reistijd van meer dan 30 minuten vanaf ons adres in Delft wordt een reistijdvergoeding doorberekend.

nya-interieurontwerp-zwarte-veren
 • Oriënterend gesprek

  Elk project starten we met een vrijblijvend, oriënterend gesprek bij u thuis (incidenteel op de oude locatie). Hierin kunt u aangeven wat uw wensen zijn en beslissen we gezamenlijk welke stappen er ondernomen zullen worden.
  De volgende stap na dit oriëntatiegesprek, is het maken van een ronde door de te verkopen woning. Dit is om de situatie op te nemen en aandachtspunten te bespreken en noteren.

  Woont u buiten een straal van 5 km van Delft, dan worden extra kosten berekend. Bij aanvang van de uit te voeren opdracht, worden de kosten van dit gesprek in mindering gebracht op de factuur.

 • Verkoopstyling ‘hands-on’

  De situatie zal voor een tweede keer worden opgenomen in het te verkopen pand. Ter plekke gaan wij aan de slag om uw woning zo voordelig mogelijk te presenteren aan potentiële kopers.

  Ter afsluiting kunt u ervoor kiezen verkoopfoto’s te laten maken, zodat uw woning startklaar is om op internet geplaatst te worden.

  U ontvangt na afloop een overzicht met tips wanneer u een bezichtiging heeft.

  Gaat u er vanuit dat dit gehele proces maximaal zo’n 2 a 3 dagen in beslag zal nemen.

 • Styling modelwoning of leegstaand pand

  Gebleken is dat potentiële kopers het lastig vinden om de potentie van een lege ruimte in te schatten. Bovendien doet een lege woning vaak sfeerloos aan en is bewezen dat een lege woning kleiner oogt.

  Uw interieur wordt ingedeeld en gestyled. Over het algemeen naar aanleiding van een uitgebracht advies.

 • Woningfotografie

  De eerste indruk van uw te koop staande woning wordt tegenwoordig opgedaan op het internet. De foto’s van uw woning zijn daarom uitermate belangrijk. Dit is het eerste moment voor de potentiële koper om een beslissing te nemen: wel of geen bezichtiging?

  Combineer styling en fotografie met elkaar, zodat de sterke punten van de woning goed in beeld worden gebracht.

 • Maatwerk

  Ontwerpen, adviseren en stylen is maatwerk. Uiteraard wordt per klant gekeken naar de vraag en behoeften en op basis daarvan een pakket samengesteld.

  Tijdens een opdracht kan het voorkomen dat u oriënterend meerwerk wil laten verrichten. Het uurtarief zal daarin meegerekend worden.

 • Kilometervergoeding

  Per gereden kilometer vragen wij een vergoeding. Bij een reistijd van meer dan 30 minuten vanaf ons adres in Delft wordt een reistijdvergoeding doorberekend.

SUCCESFACTOR, WELBEVINDEN, UITSTRALING

‘Gemiddeld brengen we 90% van ons leven binnen door. De omgevingen binnen gebouwen zijn dus belangrijk voor ons. Ze hebben effect op hoe we onze tijd doorbrengen, hoe we ons voelen, hoe gezond we zijn, etc.’

De keuze voor de juiste kleuren, materialen en verlichting zijn van essentieel belang. Niet alleen thuis, maar ook op het werk en buiten de deur. Zij hebben invloed op ons welbevinden, onze emoties en het tot leven brengen van een ruimte. Het is daarom belangrijk dat iedere plek zijn eigen sfeerbeleving kent, afgestemd op betreffende werk- en/of leefkwaliteit.

Bij Nya Interieurontwerp houden we rekening met uw welbevinden en dat van uw omgeving. We zorgen voor een uitgebalanceerd ontwerp, advies of styling, waarbij de functies van de ruimten niet uit het oog verloren worden.

De succesfactor van uw onderneming en uw persoonlijke fysiologisch functioneren beginnen bij een juiste uitstraling.

COMMUNICEREN, VISUALISEREN, TRENDS VOLGEN

‘Elke maand lezen 329 miljoen mensen blogs. In een periode waar mensen de helft van hun tijd online spenderen is het belangrijk een rol te spelen in inspirerende content.’

De consument geeft de voorkeur om een bedrijf te leren kennen via een artikel in plaats van een advertentie. Ongeveer 90% van de informatie die wij tot ons nemen is visueel. Een goed gepresenteerd product is daardoor een pre.

Voor het schrijven van blogs en/of het aanleveren van bijpassend fotomateriaal bent u bij Nya Interieurontwerp aan het goede adres. Wij houden rekening met uw wensen en hebben een frisse kijk op uw product. Zo verwerken wij de huidige trends in het blog en zorgen wij dat de consument geïnformeerd en geënthousiasmeerd wordt. Door middel van fotostyling wordt uw product in een herkenbare omgeving weergegeven als verlengstuk van het artikel.

BESTE PRIJS, MEER KIJKERS, SNELLE VERKOOP

‘Van de woningen die al meer dan 1,5 jaar te koop stonden, werd 70% binnen 3 maanden verkocht na restyling door een House of KIKI stylist. Tevens zorgt verkoopstyling in 80% van de gevallen voor significant méér kijkers.’

In de huidige kredietcrisis is het belangrijk om op te vallen binnen het huidige huizenaanbod. Het doel is dan ook de woning zo optimaal mogelijk te presenteren, zodat deze sneller verkocht wordt tegen de beste prijs. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

Verkoopstyling is een vak en vraagt veel creativiteit en deskundigheid.

Nya Interieurontwerp is gecertificeerd verkoopstylist en werkt volgens de ‘hands-on’ aanpak (handen uit de mouwen) en aan de hand van de 6 basisprincipes. Dit houdt in dat de woning in korte tijd een metamorfose ondergaat, waarbij uiteindelijk iedere potentiële koper zich in de woning kan verplaatsen.
Op deze manier kan deze sneller op aantrekkelijke wijze op de woningmarkt worden gepresenteerd, waardoor de kans op bezichtigingen vergroot wordt.