Zomers geel

Op deze eerste herfstdag -wat overigens niet zo voelt- blik ik nog een keer terug op een mooie zomer. Want wat hebben we een mooie tijd achter de rug. Vanuit Nederland door Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië en Italië met ons familie-busje, omgebouwd tot mini-camper. Tijdens deze vakantie trip hebben we enorm genoten en onze ogen uitgekeken. Heerlijk om op deze manier kleur-inspiratie op te kunnen doen. Dit deed mij nog eens extra beseffen wat een heerlijke job ik toch heb. In een woord: heerlijk!

Kort geleden schreef ik al over alle mooie ervaringen van deze vakantie op het blog van Pure & Original. Ik neem je daarom ook op deze pagina weer even mee terug naar de deze vrolijke momenten. Daarna geven we toe aan de herfst en pikken we ook bij dat seizoen weer de mooie dingen eruit.

Eenmaal terug van vakantie ben ik vol enthousiasme en nieuwe energie weer in mijn werk gedoken. Daarbij direct gebruik makend van alle nieuwe ervaringen.
Zo heb ik de kleur Hop al in mijn vorige blogs laten vallen. Deze week zet ik deze prachtige kleur geel in de schijnwerpers door middel van een blog vol foto-inspiratie.

Dat de kleur Hop een van mijn favorieten is zal duidelijk zijn, maar wisten jullie dat ze daar in Kroatië precies hetzelfde over denken?

Veel dorpjes bestaan uit vrolijk geschilderde huizen. Pastelkleuren zorgen voor het rustige resultaat en vormen een mooi, zacht geheel. Gelukkig zitten er ook uitzonderingen tussen: de fellere kleuren zorgen voor een in het oog springend plaatje.

Denk maar aan het effect van accessoires in het interieur: zonder is mooi, maar kaal en eenzaam. Mét geeft kleur en volop sfeer. En raad eens welke kleur de boventoon voerde? Juist, de kleur Hop!

Ben je voldoende geïnspireerd? Wacht dus niet langer en geef je (vakantie)huis een echte, zomerse look. Wedden dat iedereen uit de omgeving op slag verliefd is op jullie huis?!

Ps. Wist je dat de Kalei (gevel) verf van Pure & Original ook te mengen is in deze tinten?