Over Nya Interieurontwerp

BEDRIJFSMISSIE

‘Thuis voelen’ is voor iedereen een belangrijk gegeven. Het bevordert onze fysieke en mentale gezondheid. Zowel binnenshuis als op de werkvloer en tijdens vrijetijdsbestedingen. Het is daarom belangrijk dit gevoel te creëren en goed neer te zetten. Wij helpen u daar graag bij en zorgen voor een ontwerp dat bij u past!

WIST JE DAT ...

Leuk weetje:

Het Zweedse woord Nya staat voor nieuw.
Denk aan een nieuw interieur, nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie, een nieuwe start!

PERSOONLIJKHEID

Bij Nya Interieurontwerp draait het erom dat het interieur een weerspiegeling wordt van uzelf of uw organisatie. Een mooi, creatief en verrassend resultaat, volledig in balans gebracht op een deskundige manier.

RESULTAAT

Het is dan ook niet verrassend dat het bieden van een luisterend oor bij ons hoog in het vaandel staat. Samen ontwerpen we waar u naar zoekt: een inspirerende omgeving waarin u zich thuis voelt.

  • Nya Interieurontwerp Femke Haanappel

HET VERHAAL ACHTER NYA INTERIEURONTWERP

WIE

Nya interieurontwerp is gevestigd in Delft en opgericht door Femke Haanappel – van Duijn.

Haar aangeboren interesse voor het inrichten van ruimten en het gebruik van kleuren en materialen in combinatie met de beroepsopleiding Interieurdesign, diverse trainingen op teken- en interieurgebied, werkervaring tijdens adviesdagen voor diverse A-merken en haar eigen creativiteit en gedrevenheid, zorgen voor een advies, ontwerp en/of uitvoering op maat.

HOE

Dit doet zij door positief te denken en te werken vanuit gevoel en vakkennis om deze punten te combineren met uw persoonlijke wensen of huisstijl. Of het nu gaat om een woning, winkel, bedrijfspand, beursstand of evenement.

Met een voorkeur voor Scandinavische invloeden, een flinke dosis gevoel voor kleur, materiaal en vormgeving en een objectieve kijk op iedere situatie, zorgt zij voor een frisse wind door uw interieur.

Nya Interieurontwerp is er voor u!

SAMENWERKING

Femke is een gedreven interieurontwerper.
Naast afwisselende freelance opdrachten, werkt zij nauw samen met diverse grote partijen om maandelijks adviesconcepten op maat samen te stellen.
De adviezen die zij hiervoor geeft en heeft gegeven, zijn o.a. in samenwerking met de merken Pure&Original Nederland, Flexa, Luxaflex, BD-Line, Eijffinger, Quick-Step, Forbo, Tarkett, Desso, Sentimo en Svedex.