Paper vase and more

Ken je dat: Super veel leuke ideeën en opdrachten, maar er eigenlijk geen tijd voor hebben? Hier is het weer zo’n week. Gelukkig aan enthousiasme geen gebrek, dus doen we er gewoon even een schepje bovenop.

Deze week houd ik het om deze reden dan ook iets korter, maar laat ik natuurlijk wel een paar mooie uitblinkertjes uit de Goodie Goodness box zien van deze maand.

Nya Interieurontwerp Goodie Goodness things and more

Paper vase

Stipt op 1 staat de Paper Vase Cover van Pepe Heykoop. Door de driehoekstructuur schuif je deze cover eenvoudig over een glas of smalle vaas en tover je in een oogwenk een stoer, bijzonder item op tafel.

Hetzelfde geldt trouwens voor de Folded Lampshade. Deze zat niet in het Goodie Goodness pakket, maar ben ik wel fan van.

Maar er is meer. Naast een mooie cover zit er nog een heel achtergrondverhaal aan vast. De Paper Vase Cover wordt namelijk gevouwen, gesneden en met de hand genaaid door vrouwen van de Pardeshi gemeenschap (Mumbai, India). Vanuit de Tiny Miracles Foundation is het doel om deze gemeenschap in 2020 verbeterd te hebben van ‘zeer arm’ tot ‘middenklasse’.

Zo zie je maar weer dat design en het verbeteren van de wereld ook heel goed samen kunnen.

Nya Interieurontwerp Pepe Heykoop Paper Vase Cover Small
Nya Interieurontwerp Pepe Heykoop Paper Vase Cover

Weekplanner

Altijd handig: een weekplanner in vrolijke, stijlvolle kleuren. Maar naast het leuke uiterlijk is dit model speciaal afgestemd op een vol bureau (kijk, dat klinkt herkenbaar). Dus zorg voor een klein strookje ruimte boven je toetsenbord en plannen maar.

Naast weekplanners kun je op de website van Lollipop Design nog veel meer creaties vinden. Zo viel mijn oog direct op het ‘Grid tableware‘, wauw!

Nya Interieurontwerp Lollipop Design Mini weekly planner
Nya Interieurontwerp Lollipop Design Grid tableware plates

That’s all folks

Rest mij nog om iedereen weer een fijne week te wensen. En o ja, mocht je net als ik ook nog even verder willen kijken naar het verhaal achter de schermen bij Tiny Miracles Foundation.. dat kan. Klik hieronder op het fragment. Super goed initiatief, aanrader om even te kijken. Het plezier straalt er vanaf!