Dutch Design Chair

Afgelopen weekend was een gezellige. Even geen afspraken ingepland, maar flink aan de bak om de laatste slordige puntjes in huis nog netjes af te werken. De man des huizes werd namelijk afgelopen zondag 30 en daarnaast is ons kluspaleis bijna klaar. Ik zeg expres bijna, want er zijn echt nog wel een aantal grote én kleine puntjes waar nog aan gewerkt moet worden als er weer tijd voor is. Ondanks dat, tijd voor een feestje dachten wij.

Nya Interieurontwerp Dutch Design Brand Lamp Delft

Van ruwbouw tot detail

Het heeft even mogen duren. Maar liefst zes maanden hebben we met onze lieve vrienden en familie het project opgepakt dat we zo graag samen met mijn vader hadden willen doen. Tot in detail is iedereen er vol voor gegaan. Loodgieten, timmeren of een rits elektra verleggen, geen probleem. En dat is te zien, want wat zijn we blij met het eindresultaat!
Uiteraard moet nog wel de laatste hand gelegd worden op een aantal details, maar ook grote onderdelen zoals de stalen pui, schuifdeur en traphekjes. Maar in verhouding tot wat we al gedaan hebben is dit een eitje ;-). Het genieten is begonnen.

Nya Interieurontwerp Tijd voor een feestje

Dutch Design

We zijn afschuwelijk verwend afgelopen zondag. Binnenkort kunnen we mede daardoor heerlijk in de tuin aan de slag en de rest van het huis aankleden.

Voor nu wil ik jullie alvast een gekregen item laten zien, namelijk een Dutch Design Chair. Deze kennen jullie denk ik wel. Zo niet: het is het winnende ontwerp tijdens de Reddot Design Awards 2013. Het model is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt volledig in Nederland geproduceerd.
Er zijn diverse prints te koop, maar allemaal hebben ze dit gemeen: ze zijn duurzaam, karakteristiek en super sterk. Dit krukje kan namelijk met gemak 200 kg aan!

Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens mee hoe eenvoudig deze in elkaar te zetten is.

Nya Interieurontwerp Dutch Design Chair entree
Note

NB. Vanwege het grote aantal leuke opdrachten, moet ik helaas de frequentie van het plaatsen van een blog aanpassen. Zo postte ik tot vandaag elke week een blog. Vanaf nu wil ik even aankijken of het lukt deze om de week te gaan plaatsen.

Keep U posted!